OOTD-Pink dress

alt
In ultimul timp nu am mai avut timp de shopping, a venit si Pandemia, cand fiecare vizita la magazin a devenit riscanta, in plus s-au schimbat si prioritatile in viata mea asa ca am ajuns foarte rar in magazine. Online nu am comandat prea multe, asa ca garderoba mea nu a suportat mari modificari anul acesta.
Rochia aceasta am luat-o pe fuga special pentru botez, nu am stat prea mult pe ganduri, insa pare ca am luat o decizie buna.
La botez am purtat-o cu o centura, insa de data asta i-am adaugat un sacou pentru ca vremea s-a racit putin. Sandalele sunt cele pe care le-am facut special in 2017 pentru rochia de mireasa si de foarte putine ori am reusit sa le mai port de atunci. Cu toate astea imi place cum completeaza tinuta si cred ca se potrivesc foarte bine.
Geanta este singura geanta eleganta pe care o detin si nu reusesc sub nici o forma sa gasesc alta care sa imi placa la fel de mult. Sacoul l-ati vazut in alte postari, este de la magazinul meu preferat din Viena, Flair by Diana si este preferatul meu.
Voi ati avut timp de shopping anul acesta? Cum arata garderba voastra?
Dress-Zara
Blazer-Flair by Diana
Bag-Guess
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

xoxo by fashion for womens