Fashion Story - Love Style Magic

Nikada nisam bila jedna od onih koja će širiti negativnu energiju, iznoseći svoj stav o trendovima današnjice. Ovde pre svega pominjem modne trendove, koji su se malo oteli kontroli.
Vreme matura i svadbi je u jeku.
Društvene mreže su se usijale od #promnight, #promselfie pa čak i #juniorprom haštagova.
Međutim, u svemu tome me rastužuje činjenica da ono što vidim nije ono što odgovara uzrastu u kom se svi oni nalaze. Deca su nekada zaista bila deca i oblačila se u skladu sa svojim godinama.
Možda je digitalni svet u toj meri uzeo maha i sve ih odveo na neku drugu, meni nepoznatu, stranu.
Onda tako iznova i iznova listam...
Skrolujem omiljenu društvenu mrežu...
Skrolujem i shvatim...
Ipak postoji ta jedna osoba koja je sve ove godine ostala svoja i odolela svemu što spada u red aktuelnog a ima negativnu konotaciju.
Dugo sam je pratila i divila se tome što čuva tu našu lepu, romantičnu i pre svega, ženstvenu stranu koja je zapravo i najlepša strana nas kao nežnijeg pola.
Danas sa zadovoljstvom nosim jedan od omiljenih modela haljine koji potpisuje Dubravka Gadžurić, kreatorka brenda Love Style Magic. Ona je u samo nekoliko rečenica na divan način opisala viziju svoje modne priče, pogodivši suštinu onoga što sam u uvodu ovog posta rekla.
"Vodeća ideja bila je da stvorim odeću koja ne sputava ličnost, već joj daje mogućnost da bude baš to što jeste. Sve počinjem sa bazičnim komadima koji su rasterećeni suvišnih detalja i postepeno se razvijaju, transformišu, dopunjuju ali i prestaju da postoje. Baš kao i čovek koji stalno uči o sebi i svetu u kome živi, što mu daje mogućnost da uvek raste ako to želi."
Haljina na fotografijama je od izrađena od štofa, koji je veoma prijatan za nošenje. U ovim vrelim danima, zaista je bitno nositi materijale koji neće podsticati dodatno znojenje, poput poliestera. Dobro pogledajte etiketu jer udobnost i komfor prilikom nošenja nekog komada garderobe, mora biti na prvom mestu. Rekla bih da je na tržištu sada i previše robe koja bukvalno "škripi" pod prstima i nju izbegavajte u širokom luku.
"Volim da verujem da devojkama kroz svoj rad pružam ono za čim tragaju kada je oblačenje u pitanju, a to je odeća koja pruža mogućnost da se ličnost ispolji na jedan lep način, a da pritom ne bude ograničena nekim kalupom koji nameće trend."
Nagrađivanje:
Posebno za ovu priliku, Dubravka je pripremila za vas jednu haljinu ovakvog modela, u boji i veličini koju ćete sami odabrati.
Budite sutra uz "The Book of Happiness"

xxoo by
Love and babies
Recipes for dinner
Style A Wedding
Style Collection Jewelry For Young Ladies